Villa's Jan Thiel

VR U3-2150.jpg

Villa Blanca

Deze luxe villa ligt op een van de beste locaties van Curaçao, in de zeer populaire en beveiligde villawijk Vista Royal (Jan Thiel). De villa ligt tegenover de ingang van Boca Gentil en 2 minuten lopen naar van der Tweel Supermarkt en 4 minuten lopen naar Jan Thiel Beach. 

6

5

Privé zwembad

Vanaf:

€ 295,- per nacht

Maris.jpg

Villa Maris

LAST MINUTE KORTING 10% BIJ EEN BOEKING TUSSEN 28 NOVEMBER 2021 EN 26 DECEMBER 2021.

 

Deze romantische sfeervolle villa is goed onderhouden en ligt in de geliefde villawijk Vista Royal op Jan Thiel. De villa is recent volledig opnieuw ingericht door een binnenhuis architect. 

6

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 225,- per nacht

Nyaman.jpg

Villa Nyaman 

Villa Nyaman is een ruime, moderne 5-persoons villa in de luxe beveiligde villa wijk Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt je het strand, de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en Van Den Tweel supermarkt.

3

2

Privé zwembad

Vanaf:

€ 195,- per nacht

Mirabel.jpg

Villa Mirabel

Villa Mirabel is een nieuw gebouwde villa met werkelijk een prachtig wijds uitzicht en ligt in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt u de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

6

6

Privé zwembad

Vanaf:

€ 524,- per nacht

Grotevilla1140-72DPI-34.jpg

Villa Tota

Deze royale, modern ingerichte 8 persoonsvilla is gesitueerd in de luxe beveiligde villawijk Jan Thiel. Vlakbij vindt je het strand, de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool en supermarkt Van den Tweel

4

2

Privé zwembad

Vanaf:

€ 250,- per nacht

Vita Garden

Villa Royal Vita Garden

Deze unieke stijlvolle villa bestaat uit 2 delen welke apart van elkaar verhuurd worden. Voor meer informatie over de penthouse villa, klik hier.

3

3

Privé zwembad

Vanaf:

€ 345,- per nacht

377A0256.jpg

Villa Curazon

Deze 8 persoons Antilliaanse stijl villa ligt in de wijk Vista Royal, te Jan Thiel. De gezellige kleuren in huis, een tuin vol met fruitplanten en palmbomen geeft je een extra tropisch gevoel. In  Villa Curazon krijg je toch wel echt een gevoel dat je in de Caribbean bent.

4

3

Privé zwembad

Vanaf:

€ 250,- per nacht

_39A1417_2.jpg

Villa Ibiza 

Deze fantastische Ibiza Villa is gelegen in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. In deze villa krijg je het ultieme vakantie gevoel. 
Vlakbij vindt je de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

4

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 295,- per nacht

Villa Senang.jpg

Villa Senang 

Deze geweldige villa heeft schitterende vergezichten over Jan Thiel, de zoutpannen en de zee. De villa is in juli 2019 opgeleverd dus gloednieuw en ligt op 800 meter van de stranden, de beach clubs, de winkels, de moderne sportschool en Van Den Tweel supermarkt. Hij is zeer sfeervol ingericht.

6

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 340,- per nacht

Villa Zen.jpg

Villa Zen

Deze fantastische net in januari 2019 opgeleverde tropenvilla ligt aan de 'Golden Mile' in de wijk Vista Royal op Jan Thiel Beach. 

De uitzichten over de Caribische Zee zijn Adembenemend. Vanuit iedere hoek heb je zeezicht.

6

6

Privé zwembad

Vanaf:

€ 395,- per nacht

DJI_0172-kopiëren.jpg

Villa Baya Gentil 

Deze schitterende en moderne tropenvilla ligt op een absolute toplocatie aan de Golden Mile van Jan Thiel. Het voorzieningen niveau van de wijk Vista Royal is hoog met haar 10 restaurants/beach clubs, supermarkt Van Den Tweel, winkels en sportschool The Challenge.

7

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 390,- per nacht

Grande Bida.jpg

Villa Grande Bida

Villa Royal Bida is een ruime, moderne 12-persoons design villa in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal. Vlakbij vindt u het strand, de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

5

5

Privé zwembad

Vanaf:

€ 325,- per nacht

Vita Penthouse

Villa Royal Vita Penthouse

Deze unieke stijlvolle villa bestaat uit 2 delen welke apart van elkaar verhuurd worden. Voor meer informatie over de garden villa klik hier.

De villa is gelegen in de populaire wijk Vista Royal in Jan Thiel aan de 'Golden Mile' Hier bevinden zich de meest luxe villa's van deze wijk.

3

3

Privé zwembad

Vanaf:

€ 345,- per nacht

Villa Jan Thiel White.jpg

Villa Royal White

Deze modern ingerichte tropische villa genaamd Royal White is geschikt voor maximaal 6 personen. Deze villa is hooggelegen, waardoor u altijd heerlijk op de wind zit.

3

3

Privé zwembad

Vanaf:

€225,- per nacht

377A7008.jpg

Villa Chill Out 

Villa Chill Out is een nieuw gebouwde, zeer sfeervolle en stoere beachvilla op slechts 100m van het strand in de luxe beveiligde villa wijk van Jan Thiel, Vista Royal.
Vlakbij vindt u de restaurants, de beachclubs, de moderne sportschool The Challenge en v/d Tweel supermarkt.

5

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 275,- per nacht

_20210317_U12_04.jpg

Villa Golden Mile

Deze nieuwe, moderne, bijzonder sfeervolle villa wordt aan het einde van 2021 opgeleverd en is vanaf januari 2022 beschikbaar voor de verhuur. De villa ligt dichtbij (slechts enkele minuten) van Jan Thiel Beach met diverse restaurants, supermarkt Van Den Tweel en sportschool The Challenge. 

De prachtige uitzichten over de Caribische zee zijn adembenemend. 

4

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 385,- per nacht

IMG_5158-HDR.jpg

Villa Philip

Deze geweldige Villa is per september 2021 beschikbaar voor de verhuur en is gelegen in de wijk Vista Royal in Jan Thiel. De villa ligt op loopafstand van de stranden, de sportschool en de supermarkt.

5

5

Privé zwembad

Vanaf:

€ 395,- per nacht

Damai.jpg

Villa Damai

Villa Damai is gelegen in de wijk Vista Royal in Jan Thiel. De villa ligt op loopafstand van de stranden, de sportschool en de supermarkt. Een gloednieuwe en moderne, onder architectuur gebouwde villa. Het tropische karakter van de woning maakt het geheel extra sfeervol.

5

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 200,- per nacht

Royal Design.jpg

Villa Royal Design

Deze luxe design villa is onderdeel van een exclusief mini resort met 4 villa's. Deze villa's zijn gesitueerd in de luxe beveiligde villawijk Jan Thiel, Vista Royal. 

Vlakbij vindt je het strand, de restaurants, de beachclubs en Van Den Tweel Supermarkt.

5

4

Privé zwembad

Vanaf:

€ 310,- per nacht

Royal Cliff.jpg

Villa Royal Cliff

LAST MINUTE KORTING 10% BIJ EEN BOEKING TUSSEN 16 NOVEMBER 2021 EN 15 DECEMBER 2021.

Deze nette 8 persoonsvilla heeft een wijds uitzicht en ligt heerlijk op de wind. De villa is gesitueerd in de luxe beveiligde villawijk Jan Thiel, Vista Royal. 

4

3

Privé zwembad

Vanaf:

€ 200,- per nacht